produk popular

Ini adalah produk yang paling popular dikalangan pelanggan Zanurah. Boleh digunakan untuk kegunaan harian seperti bakul serbaguna, tudung saji dan bakul laundry. Ramai juga yang menempah untuk hadiah atau cenderahati perkahwinan atau majls keraian seperti bakul telur.

Bakul serbaguna

Ramai yang memilih Bakul Serbaguna Rotan ini untuk dijadikan kegunaan harian. Sangat berbaloi memilikinya. Cantik dan Eksklusif.

tudung saji

Sudah semestinya Tudung Saji Rotan ini menjadi pilihan ramai. Sangat cantik dan klasik diletakkan di dapur meja sebagai penutup makanan.

Bakul laundry

Bakul ini sesuai digunakan untuk letak baju kotor atau barang mainan anak-anak. Produk rotan bukan saja sebagai perhiasan tetapi boleh juga digunakan untuk kegunaan harian.

keychain

Sesuai dijadikan hadiah dan diletakkan bersama kunci supaya kunci tak mudah hilang. Ringan, cantik dan mudah dibawa ke mana-mana.

Bekas kecil

Ramai yang menjadikan bekas ini sebagai cenderahati perkahwinan. Untuk perempuan, mudah nak simpan pin tudung. Harap pin tudung pasni tak hilang lagi ye.

Bakul perhiasan

Bekas yang comel ni juga ramai yang menempah sebagai cenderahati. Boleh dijadikan perhiasan dan simpan barang kecil.

di bawah ini adalah antara barangan rotan yang lain yang ditempah pelanggan zanurah

"Saya tempah bakul rotan sebagai hantaran perkahwinan anak saya. sangat cantik. terasa klasik dan sangat mewah. harga berpatutan"
asiah
pelanggan zanurah
“saya bayar lebih dari harga sebenar sebab saya rasa bakul yang saya tempah dari zanurah sangat cantik"

Jonathan
pelanggan zanurah

Untuk tempahan klik butang ini